Select Page

“Lasexpert, sinds 1979”, zo zou je me -met een knipoog- kunnen samenvatten. In dat jaar ben ik afgestudeerd als lasser, om vervolgens de handen uit de mouwen te steken bij een constructiebedrijf. Het bedrijf bouwde bruggen voor binnen- en buitenland, dit bleek een perfecte leerschool voor me. Ik kwam meteen terecht tussen vakmannen met tonnen ervaring. Elektrodelassen, onder poederdek lassen, hier leerde ik echt de knepen van het vak. En in avondschool volgde ik een Europees pilootproject.
In mijn tweede job was ik onderhoudstechnicus. Daar kreeg ik het TIG-lassen onder de knie. Daarna ben ik aan de slag gegaan als lasser en hersteller van graafbakken. Al bij al 28 jaar praktijkervaring, die ik in 2007 kon omzetten in zeer bruikbare adviezen voor de klanten van Lastek.
Klanten zien me vandaag als een goede gesprekspartner, die begrijpt wat een lasser in zijn job helpt. Bij Lastek hou ik de vinger aan de pols qua nieuwste technieken en materialen. Met die kennis kan ik vervolgens de beste oplossingen aanbieden. Voor elke klant, in elke specifieke situatie.
Ik ben mijn carrière begonnen bij een bruggenbouwer; ik zie mezelf nu als een bruggenbouwer tussen techniek en praktijk. Contacteer mij gerust voor een goed gesprek.